Resolution:

Olika avtalstider, byte av avtalstid

För ett stort antal tjänster erbjuder compartment avtalstider från en månad och upp till 36 månader - allt för att kunden ska få så hög valfrihet och trygghet som möjligt.

Som kund till oss på compartment kan du välja den lösning som passar er bäst. Vill ni prova på en tjänst under en kortare period så är det i många fall möjligt och likaså om ni vill ha en långsiktighet och trygghet så kan ni få en lång avtalsperiod.

För ett mycket stort antal tjänster erbjuder vi ett antal olika val för dig som kund. Väljer du en längre avtalstid ger vi er dessutom ett ännu förmånligare pris.

 

Vår ekonomiavdelning hjälper er som vill byta från en avtalstid till en annan. Förlängning eller byte till en kortare avtalsperiod sker alltid när den eventuellt innevarande avtalsperioden löpt ut om inget annat avtalats, dvs du kan välja att förlänga ert abonnemang och få en ännu högre kostnadseffektivitet från nästa avtalsperiod. Förändring sker normalt senast 30 dagar innan eventuell avtalstid förlängs. Konsultera ert avtal och kontakta vår ekonomiavdelning så hjälper vi er att hitta den lösning som möter ert behov bäst!

 

 

Hos oss har du som kund valfrihet att hitta den lösning som passar er bäst, kort och flexibelt avtal eller en långsiktig lösning med maximal trygghet!

Till sidans topp