Resolution:

Koppla flera domäner till webbhotell

Det är möljigt att koppla flera olika domänadresser till samma webbhotelltjänst, exempelvis om man har skyddat företagsnamnet eller varumärket under olika toppdomäner som .nu, .se, .com osv.

Har du redan ett befintligt domännamn

Börja med att flytta det eller de befintliga domänadresserna till compartment webbhotell. Så snart domänadresserna finns i vår DNS-tjänst kan de kopplas till webbhotellet. Du kan om du vill börja med att förbereda webbhotellet undertiden du väntar på flytten så att allt kommer fungera direkt när flytten är slutförd.

Läs mer om support

Läs mer om Webbhotell

Läs mer om DNS-hosting

 

Det kan finnas flera fördelar att använda SSL och vår CDN-tjänst för att kunna erbjuda era webbesökare både https-versioner av webbplatserna för de olika domänadresserna men även för att kunna ha olika innehåll eller redirects, något som är bättre för sökmotoroptimeringen för er(a) webbplats(er).

 

 

Vill du registrera nya domänadresser

Börja med att söka reda på och boka de nya domännamn som du vill koppla till webbhotellet här

I beställningsformuläret kan du välja att du redan har en befintlig tjänst hos oss eller så kontaktar du vår kundservice så hjälper vi dig att koppla samman domänadresserna med tjänsterna.

 

För att använda SSL-certifikat med https-anslutning kan du beställa till SSL-certifikat för ett eller flera olika domännamn här.

Om du vill ha en separat frontend med möjlighet att skriva om URL:er, så kallade Redirects, så går det att göra detta med vår CDN-tjänst.

 

Det är även möjligt att med en separat Virtuell Privat Server eller annan servertjänst styra trafik på olika sätt om du inte vill ha samma innehåll på alla de olika webbplatserna. Det är såklart också möjligt att ha separata webbhotellabonnemang för de respektive webbtjänsterna om du tex behöver andra funktioner som separata databaser, e-post, FTP-konton mfl funktioner.

 

Till sidans topp