Resolution:
image

Managed Server

Med tilläggstjänsten "Managed Server" får ni tillgång till support för enklare supportärenden som installation av säkerhetsuppdateringar. Så kallad "Remote Hands"-support omfattas där ni kan få hjälp av en av våra tekniker på plats i serverhallen, via telefon och e-post.

För varje servertjänst kan vi, tillsammans med er komma övverens om vilka, hur ofta och när olika typer av uppdateringar ska utföras, vem eller vilka hos er som ska ha behörighet att beställa konsultuppdrag separat.

 

En stor fördel med managed server är för de allra flesta att vi utför  automatiska kontroller och löpande kontroller & installationer av säkerhetsuppdateringar i er servertjänst - ni behöver inte oroa er för att er server ska stå "opatchad" en längre tid.

 

Riskera inte att er IT-plattform exponeras mot Internet utan att säkerhetsuppdateras!

order Managed Server

Var säker på att er IT-plattform fungerar som den ska!

Stå inte utan skydd och backup. IT-säkerhet är idag livsviktigt, dålig skött IT utgör ett allvarligt hot. Vi hjälper er att se till så ni är säkra både idag och imorgon.

 

Säkerhet till en låg kostnad - efterssom ni debiteras endast när vår tekniker utfört en installation (tex får ni kostnadsfritt de löpande kontrollerna, bra detta guld värt!) samt en låg månadskostnad för tjänsten så är det en riktigt prisvärd tjänst, ni slipper lägga tid på att undersöka om viktiga uppdateringar finns tillgängliga och dessutom slipper ni ha personal med kompetens att både utföra installationer och hantera eventuella följdfrågor och konfiguration. "Värdet" blir således betydligt högre och bör snarast jämföras med att anställa en deltids servertekniker.Månadskostnad: 198kr exkl moms (faktureras normalt årsvis i förskott).

Ordinarie Timarvode "support": 765kr.

Timarvode IT-säkerhet, systemarkitekt, systemdesign mfl avancerade uppdrag: 995kr per timme.

Kostnad tillkommer vid Jouruppdrag enligt separat prislista.(Utan IT-supportavtal anlitar ni vår support till ordinarie prislista (det lönar sig dock att teckna Managed Server och ett supportavtal om ni har behov av två eller fler timmars support per år. Enbart säkerhetsuppdateringar, patchningar och konfigurationshjälp brukar dock hamna på minimum 10 timmar per år så det lönar sig för i princip alla att redan från början teckna åtminstone "Managed Server".)

"Managed Server" är en obligatorisk tilläggstjänst för många av våra tjänster inom "Serverhosting: Dedikerad Server" efterssom utebliven installation av säkerhetsuppdateringar medför stora risker. Har ni frågor kring detta eller funderar över att aktivt välja bort Managed Server efter er beställning så ber vi er kontakta vår support för rådgivning och mer information!