Resolution:

Förskottsbetala faktura

Det är enkelt att förskottsbetala en faktura från oss!

Har du en faktura som ska förskottsbetalas eller vill du få snabbare leveranstid genom att betala en faktura innan förfallodatumet?

Så här gör du för att snabbast möjligt få vår ekonomiavdelning och ordermottagning att registrera din betalning:

1. Be att få fakturan mailad via e-post (sk Internetfaktura) om du ej redan har fått fakturan. Du kan begära detta via vår ekonomiavdelning som du når via e-post.

 

2. Betala fakturan snarast möjligt, vanligtvis gör man detta i Internetbanken genom att ej specificera datum då transaktionen ska genomföras men hör med just din/er Internetbank om du är osäker. Genom att lägga in betalningen snarast möjligt säkerställer du att vår ekonomiavdelning hinner registrera betalningen så snart som möjligt. Vår bank är Swedbank, använder du en annan bank kan det ta omkring 2 bankdagar för transaktioner att genomföras.

 

3. Maila kvitto på att betalningen är genomförd i er Internetbank till vår orderavdelning (om det gäller en beställning som du vill ska få förtur, i annat fall mailar du vår ekonomiavdelning) till oss så att vi kan se att er betalning är påbörjad redan innan banktransaktionen är genomförd. Kvitto kan man i regel skriva ut till PDF från Internetbanken, hör med er Internetbank om du är osäker på hur du ska göra.

 

Så snart vi mottagit ert kvitto på förskottsbetalning och/eller registrerat er inbetalning på vårt bankgirokonto har vi möjlighet att börja arbetet med att leverera er order.

Du kan alltid maila vår ordermottagning om du har frågor kring en order.

 

Alla fakturor ska vara betalda senast på förfallodagen, du kan läsa mer om hur du kan betala en faktura till oss på denna sida.

Till sidans topp