Resolution:
image

Viktig information för dig som vill sälja till oss

Vi tar ej emot ej beställd information på något sätt (ej telefon, ej epost, fax eller liknande). Läs mer om att bli leverantör till oss här.

Vill du kunna erbjuda våra produkter och tjänster till era kunder (eller liknande)? Se: bli återförsäljare.

Vill du ingå i vårt nätverk av experter och arbeta som underkonsult (eller liknande)? Se: Arbeta hos oss .

Söker du anställning hos oss? Se: Arbeta hos oss.

 

Arbetar du med telemarketing eller liknande och vill erbjuda era varor eller tjänster till oss? Läs mer nedan.

Söker ni att bli underleverantör eller på annat sätt sälja varor eller/och tjänster till oss?
Vi arbetar enbart med noga utvalda underleverantörer och har vi ej redan kontaktat er för en offert måste det inte innebära att vi inte alls är intresserade av de varor eller tjänster ni erbjuder.

Är er tjänst eller vara någonting helt annat än de verksamheter vi arbetar med är det dock troligt att vi inte alls är intresserade.

Telefonförsäljare som ringer till vår jour eller supporttelefon, som är avsedd för våra betalande kunder, debiteras enligt nedan.

Notera att det under vissa omständigheter är associerat med såväl en startkostnad som timdebitering att kontakta vår jour/support!

Obeställd e-post (spam/UCE/UBE) kommer i bästa fall bara att kastas.

 

Prislista:

 - Samtal till vår telefonsupport och säljsupport, startavgift: 1000 SEK exkl moms, timdebitering: 1000 SEK exkl moms per påbörjad timme.

 - Samtal till vår drift/jour, expressorder och övrig direktkontakt utanför kontorstid, startavgift: 10000 SEK exkl moms, timdebitering 2500 SEK exkl moms per påbörjad timme. Minimidebitering två timmar.

 - Spam inkl analog skräppost debiteras så det täcker vår personalkostnad, de extra kostnader ni orsakar oss för bla administration, tekniksystem, bortforslning av tex pappersåtervinning och motsvarande samt en startavgift om 1500 SEK exkl moms.

 - Extra tillägg för de lite extra oseriösa telefonförsäljare som ringer via vår växel från skyddat nummer (vilket ej är tillåtet enligt gällande regler för telemarketing i Sverige så det visar extra tydligt att ni som ringer är helt och hållet rakt igenom oseriösa): 1500 SEK exkl moms.

Utöver detta tillkommer naturligtvis eventuella merkostnader samt i de fall vi tex kan rapportera till SWEDMA eller motsvarande deras eventuella viten och liknande.

 

Sundhetskontroll - är det troligt att vi ens kan överväga att göra affärer med er?

Våra underleverantörer är Svenska företag som är registrerade hos Bolagsverket eller motsvarande. Vi anlitar ej privatpersoner som underleverantörer. 

Erbjuder ni någonting annat än de verksamheter som vi är verksamma i är det inte troligt att vi är intresserade. Exempelvis telefonförsäljare som erbjuder kredittjänster eller mobiltelefonabonnemang så är vi inte alls intresserade!

Erbjuder ni infrastrukturtjänster som fiberförbindelser, switchar, reservkraft och liknande som vi kan behöva i vårt nät så är vi inte intresserade av att höra från dig på telefon - ring oss inte; Är du övertygad om att vi har behov av er tjänst: sänd information till oss via brev (ej e-post). Ring inte till vår support eller jour! Vill vi ha mer information så kontaktar vi dig.

Vi samarbetar ej med verksamheter som är trippel A-rejtade (AAA).
Vi ställer höga krav på våra leveratörer och behöver kunna lita på dem.

Viktig information till telefonförsäljare: Notera att vi inte har ett telefonnummer som går till en inköpschef eller liknande. De telefonnummer du hittar på våra websidor eller i någon katalogtjänst går till vår support, jour eller kundtjänst. Dessa telefonnummer är avsedda för våra betalande kunder. Ringer du ändå debiteras ni enligt ovan.